Behandeling

Voetenanalyse

Voetenanalyse wordt gedaan als men last heeft bij het staan en gaan of bij extreme eelt en/of likdoorn problemen. Door middel van een afdruk met een blauwdrukraam wordt gekeken naar de statische (staand) en dynamische (bewegende) houding van de voeten. Hiermee kan een advies gegeven worden en wordt een behandelplan opgesteld.

Korte behandeling

Korte behandeling is een verzorgende behandeling voor de nagels en nagelomgeving, of als je last hebt van kleine eeltlokaties of een likdoorn.
Deze behandeling duurt max. 30 min.

Advies, neem schone sokken mee.

Basis behandeling

Basis behandeling is een verzorgende behandeling voor de nagels en nagelomgeving en het verzorgen van kalk/mycose nagels, grote eeltlocatie, likdoorns of ingroeiende nagels.
Deze behandeling duurt 40/50 min.

Advies, neem schone sokken mee.

Uitgebreide behandeling

Uitgebreide behandeling is een basis behandeling met een zoutwater bad, voeten scrub, pakking met stoelmassage een korte pedicure behandeling en voetmassage.
Deze behandeling duurt max. 90 minuten

Advies, neem badslippers mee als u de nagels wilt laten lakken.

 Voetreflex/Chinflex massage


Voetreflex/Chinflex massage is ook in combinatie met een pedicure behandeling mogelijk.

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude orginele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

Het grote succes van Chinflex massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden.

1. De zones op de voet worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, weerspiegeld zich in de voeten. Door de zones te masseren              ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het      hele lichaam van energie kunnen voorzien.)

 De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

Bovendien kan de klant als extra mogelijkheid kiezen voor een voetenkruidenbad voor aanvang van de massage. Dit kruidenbad zet het ontgiften in gang en vermindert door de speciale kruiden ook spier- en gewrichtsklachten.

Tijdens een ontspannende Chinflex massage komen lichaam en geest volledig tot rust en worden de energiedoorstromen in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.

Voor wie is Chinflex: zie pagina Chinflex.

Deze behandeling duurt 45 min zonder voetenbad en 60 minuten met voetenbad

 Voetencheck

Voetencheck is kijken naar mogelijke huid- nagelproblemen eelt en likdoorn locaties en bekijken, hoe deze te behandelen. Dit wordt voor elke behandeling gedaan.

 

Mama to Be behandeling.

Zwanger? Hoe fijn is het om je voeten eens te laten verwennen? "Mama to be" is een verwen behandeling met nagels knippen, eeltlocaties verwijderen, voetenbad met zeezout, scrub behandeling en naar keuze een masker voor de voeten of nagels lakken met base coat, kleur en top coat. Tevens een stoel- en korte voetmassage.

Deze behandeling duurt max. 90 minuten

 

 

 

 

Klik hier voor de prijzen van de bovenstaande behandelingen.