Behandeling

Voetenanalyse

Voetenanalyse wordt gedaan als men last heeft bij het staan en gaan of bij extreme eelt en/of likdoorn problemen. Door middel van een afdruk met een blauwdrukraam wordt gekeken naar de statische (staand) en dynamische (bewegende) houding van de voeten. Hiermee kan een advies gegeven worden en wordt een behandelplan opgesteld.

Korte behandeling

Korte behandeling is een verzorgende behandeling voor de nagels en nagelomgeving, of als je last hebt van eelt of een likdoorn.
Deze behandeling duurt max. 30 min.

Advies, neem schone sokken mee.

Basis behandeling

Basis behandeling is een verzorgende behandeling voor de nagels en nagelomgeving en het verzorgen van kalk/mycose nagels, grote eeltlocatie, likdoorns of ingroeiende nagels.
Deze behandeling duurt 40/50 min.

Advies, neem schone sokken mee.

Uitgebreide behandeling

Uitgebreide behandeling is een basis behandeling met een zoutwater bad, voeten scrub, pakking met stoelmassage een korte voetmassage of nagels lakken met base en top.
Deze behandeling duurt max. 90 minuten

Advies, neem badslippers mee als u de nagels wilt laten lakken.

 

Voetreflex massage

Bij een voetreflex massage geef ik u een behandeling volgens de voetreflexologie. Door impulsen te geven op de drukpunten van de voeten, stimuleer ik de natuurlijke werking van uw organen, klieren, zenuwen en andere delen in ’t lichaam. Deze massage wordt zowel ontspannend als energiek ervaren.
Deze behandeling duurt 45 min.
Voetreflex massage is ook in combinatie met een pedicure behandeling mogelijk.

Voetencheck

Voetencheck is kijken naar mogelijke huid- nagelproblemen eelt en likdoorn locaties en bekijken, hoe deze te behandelen. Dit wordt voor elke behandeling gedaan.

 

Mama to Be behandeling.

Zwanger? Hoe fijn is het om je voeten eens te laten verwennen? "Mama to be" is een verwen behandeling met nagels knippen, eeltlocaties verwijderen, voetenbad met zeezout, scrub behandeling en naar keuze een masker voor de voeten of nagels lakken met base coat, kleur en top coat. Tevens een stoel- en voetmassage.

Deze behandeling duurt max. 90 minuten

 

 

 

 

Klik hier voor de prijzen van de bovenstaande behandelingen.